Tuesday, December 21, 2021

Hmong-treffit Wisconsinissa

Hmong-treffit Wisconsinissa



Yleensä ei ole toimintasuunnitelmia, määräaikoja tai varasuunnitelmia. Biden-kampanjan virtuaalitapahtumassa, johon osallistui tusina hmong-vaaleilla valittua johtajaa Wisconsinista ja Minnesotasta, terveydenhuollon suojelu ja COVID-pandemia olivat tärkeimmät keskustelunaiheet – samat aiheet, jotka herättävät mitä tahansa muuta väestöryhmää vaaleissa. Hmong-yhteisössä hmong dating wisconsin suhde tyttöön kuin itse tyttö on epäsuotuisa. Muutto Wisconsinista Minnesotaan ja tapaa tämä tyttö, hmong dating wisconsin, Opin enemmän itsestäni ja olen muuttanut sitä, pitävätkö ihmiset sitä hyvänä vai huonona. Yrityslainat, hmong dating wisconsin. Voimme auttaa sinua käynnistämään yrityksesi tarjoamalla taloudellista ja teknistä tukea! Esittelyssä minun 50 parasta Spotify-kappalettani, jotka ovat pakollisia kuunteluita. Kiitos Spotifylle kausittaisen masennukseni parantamisesta!





Lukijoiden kommentit



Viime vuoden onnistuneen – mutta virtuaalisen – juhlan jälkeen Hmong Sheboyganin uusivuosi on palannut henkilökohtaisesti North High Schoolin lauantaina ja houkuttelee todennäköisesti ihmisiä eri puolilta osavaltiota. Ovet aukeavat klo 7, hmong dating wisconsin. klo 10 alkavilla tapahtumilla. Uusi vuosi on kyse yhteisön kokoontumisesta yhteen, sanoi Sheila Yang, myös komitean toinen puheenjohtaja. Hmong New Year on vuoden lopun juhlimista ja uuden vuoden toivottamista tervetulleeksi, Lue Yang sanoi.


Palatakseni alkuvuosiin, paikalliset hmong-klaanit ja HMAA työskentelivät yhdessä suunnitellakseen Hmong Sheboyganin uutta vuotta, hmong dating wisconsin. HMAA on ottanut vastuun juhlan suunnittelusta Perinteisesti uudesta vuodesta lähtien - noin hmong dating wisconsin sadonkorjuu – on myös kiitoksen aikaa ja aikaa, jolloin nuoret tapaavat mahdollisia kumppaneita. Sen jälkeen kun vanhin, joka toivottaa kaikki tervetulleiksi sisään, leikkaa nauhaa, seremonian avaa pallonheitto – perinteinen seurustelurituaali, Remington sanoi.


Päivän tapahtumat, joihin kuuluvat puheet, kulttuuri- ja muotinäytös, laulu- ja tanssikilpailut, koko päivän kestävät lentopalloottelut ja tämän vuoden uutuus Miss Hmong Sheboygan -kilpailu, ovat ilmaisia. Yön tapahtumat alkavat klo 19. ja mukana tulee vierailevia laulajia ja Destiny, tunnettu yhtye, jonka musiikki on suosittua sekä nuorempien että vanhempien sukupolvien keskuudessa, Lue Yang sanoi. Lisää: Uudet aasialaiset ruokamarkkinat tuovat kuumaa ruokaa ja päivittäistavarat Sheboyganin keskustaan.


Hän uskoo, että se oli todennäköisesti maan suurin virtuaalinen uusi vuosi. Tämän vuoden juhlasuunnitelmat olivat jälleen epävarmoja hmong dating wisconsin COVID, ja monet muut yhteisöt ovat jälleen peruneet suunnitelmansa, mukaan lukien Madisonissa ja Saint Paulissa. Milwaukee Hmong uusi vuosi on edelleen hmong dating wisconsin henkilökohtaisesti joulukuun toisena viikonloppuna, hmong dating wisconsin.


Kuitenkin juhla, joka tyypillisesti kestää a hmong dating wisconsin, on vain yksi päivä tänä vuonna COVID-huolien vuoksi, Lue Yang sanoi. Tapahtumassa tarvitaan myös naamarit. Ihmiset kysyvät joskus, onko hmong Sheboyganin uusivuosi vain hmong-yhteisölle, ja Remington toivoo saavansa viestin, että kaikki ovat todella tervetulleita, hän sanoi.


Paikalliset ja osavaltion viranomaiset ovat myös paikalla auttamaan uudenvuoden juhlimisessa, hän sanoi. Kaikki ovat tervetulleita, ja ihmiset, jotka käyvät kerran, menevät usein uudestaan ​​​​ja uudestaan, hän sanoi. Lisää: Sheboyganin hmong-yhteisö menettää paikallisen johtajan Yer Yangin viikkoa ennen uudenvuoden juhlaa. Tavoita Maya Hilty osoitteessa tai MHilty sheboygan. Maya Hilty Sheboygan Press. Näytä kommentit Näytä kommentit, hmong dating wisconsin.





ilmaiset mies- ja wman-sivustot dating com



Katsokaa vain kaikkea tekniikkaa, jolla voimme tukea ponnistelujamme. Tämä on erityisen hyödyllistä fyysisten tavoitteiden saavuttamisessa. Puettavan tekniikan avulla voit seurata esimerkiksi aineenvaihduntaa, unen laatua ja palautumista. Olivat tavoitteesi suuret tai pienet, avain on vain jatkaa, vaikka vastoinkäymiset ja itseluottamus kohtaavatkin. Ole realisti ja hyväksy menetys ja palaa sitten siihen. Heti kun lopetat pyrkimyksen täydellisyyteen, annat itsesi olla todellinen ihminen ja pyrit tavoitteisiisi ilman pelkoa.


Aiotko tarttua tähän tilaisuuteen parantaaksesi vai annatko sen liukua? Mielestämme tilaisuus on liian hyvä ohitettavaksi. Akateemista paperin kirjoittamista pidetään usein yhtenä opiskelijoiden pelätyimmistä osista yliopistossa.


Useimmat ihmiset vihaavat sitä, vaikka he yleensä pitävät kirjoittamisesta. Monista oppilaista tuntuu, että se asettaa heidät laatikkoon, jossa luova ilmaisu ei ole mahdollista.


Mutta totuus on, että säännöt eivät ole olemassa sinua rajoittamaan. Itse asiassa ne on luotu ohjaamaan ja auttamaan sinua kirjoittamisessa. Tässä artikkelissa kerromme sinulle, kuinka voit kanavoida luovuutesi johonkin niin tiukkaan kuin akateeminen kirjoittaminen. Opiskelijoilla on nyt varmasti vaikeampaa kuin heidän isovanhemmillaan.


Valoisa puoli on kuitenkin se, että opiskelijoilla on niin paljon hyödyllisiä työkaluja, että olisi outoa olla käyttämättä niitä. Joten aina, kun sinusta tuntuu, että sinulla on liikaa lautasellasi, käytä esseen kirjoituspalvelua saadaksesi tehtäväsi ammattilaisen tehtäväksi. Näin saat virheettömän esseenäytteen, jota voit jäljitellä ja josta oppia. Hemingway Editorin kaltainen työkalu auttaa sinua luettavuuden parantamisessa.


Lyhyet ja selkeät lauseet ovat puolet akateemisen kirjoittamisen työstä. Ilmeisesti mitä pidemmälle opinnoissasi etenet, sitä monimutkaisempia teksteistäsi tulee. Tämä työkalu on kuitenkin välttämätön perustason kirjoittamiseen.


Se auttaa sinua korjaamaan pieniä virheitä ja kirjoituksesi sävyä. Maksullisen tilauksen hankkiminen on tässä tapauksessa todella hyvä idea.


Ilmaisessa versiossa on rajoitettu määrä ehdotuksia, kun taas maksullisessa versiossa saat yksityiskohtaisemman analyysin. Akateemiseen kirjoittamiseen liittyy ehdottomasti joitain rajoituksia. Kuitenkin, kuten edellä mainittiin, nämä rajoitukset ovat täällä avuksi. Otetaan esimerkiksi kysymys, joka yleensä kysytään tehtävässä.


Aina kun kirjoitat esseen, muista kirjoittaa ensin luonnos. Tutki käsillä olevaa kysymystä huolellisesti ja varmista, että ymmärrät sen oikein.


Pura se sitten osiin ja muuta se useiksi pienemmiksi kysymyksiksi. Ei niin vaikeaa, eihän? Sitten vastaat jokaiseen kysymykseen erikseen.


Yhdistä kappaleen lopussa se edelliseen. Joten jatka vain tällä tavalla, kunnes sinulla on tarpeeksi kappaleita kattamaan pääkysymyksen. Oikoluku on elintärkeää, jotta paperisi saa korkean tuloksen. Henkilö, joka ei tunne esseesi, löytää paljon enemmän virheitä kuin koskaan voisit. Toinen tapa hoitaa asia on antaa paperisi olla muutaman päivän ajan. Valitettavasti tämä ei ole vaihtoehto monille opiskelijoille, koska jätämme asiat usein viime hetkellä.


Nyt vähiten hauskimpaan osaan - muotoiluun. Ja tietysti, se voi olla vaikeaa, mutta mitä enemmän teet sitä, sitä helpommaksi se tulee! Joten tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit parantaa sitä. Hyvin harvat ihmiset todella pitävät akateemisesta kirjoittamisesta. Itse asiassa se voi vain vaikeuttaa prosessia. Joten viimeinen neuvomme on yrittää saada itsesi pitämään kirjoittamisesta. Sinun tarvitsee vain harjoitella enemmän ja enemmän, ja jokaisen kirjoittamasi paperin myötä siitä tulee helpompaa ja helpompaa. Songs About Being.


Brittany Morgan, National Writer's Society 2. Radhi, SUNY Stony Brook 3. Kristen Haddox, Penn State University 4. Jennifer Kustanovich, SUNY Stony Brook 5. Clare Regelbrugge, Illinoisin yliopiston Urbana-Champaign.


Shop Odyssey U Tietoja meistä Mainosta Ehdot Yksityisyys DMCA Ota yhteyttä. Tervetuloa takaisin. Kirjaudu sisään kommentoidaksesi suosikkitarinoitasi, osallistuaksesi yhteisöösi ja ollaksesi vuorovaikutuksessa ystäviesi kanssa. Ei tiliä? Luoda yksi. Aloita postauksen kirjoittaminen. suosittu A Girls Perspective: Treffit tytön kanssa Hmong-yhteisössä. Odyssey HQ ei ole tarkistanut tätä artikkelia, ja se heijastaa yksinomaan tekijän ideoita ja mielipiteitä.


Tilaa uutiskirjeemme. Suositeltu proosa: Kun nuija putoaa tarinan ote Johnathan Yarrow on menestyvä puolustusasianajaja, kunnes hän ryhtyy henkilökohtaiseen tapaukseen, hän ei voi voittaa. Narratiivi. Jatka lukemista Näytä vähemmän. Millennials of Upstate NY. Esittelyssä minun 50 parasta Spotify-kappalettani, jotka ovat pakollisia kuunteluita. Kiitos Spotifylle kausittaisen masennukseni parantamisesta!


Miamin yliopisto. Kuva: Ivan Samkov Pexelsistä. Tämä kasvoi vuonna ja vuonna oli 16, hmong Wisconsinissa. Tähän mennessä Yhdysvaltain hallitus oli lieventänyt joitain rajoituksia ja sallinut perheiden maahanmuuton, mikä johti hmong-perheiden yhdistämiseen Wisconsinissa ja muissa kohteissa. Ensimmäinen yritys auttoi ydinperheitä, mutta hmong-suurperheet ja -klaanit ovat äärimmäisen tärkeitä heidän yhteiskunnalleen, ja he vaativat myös suurperheen jäsenten maahanmuuttoa.


Wausaun koulupiirissä oli 1 hmong-opiskelijaa. Kasvu oli kolme kertaa suurempi kuin lisäys viereisessä koulupiirissä, jossa ei ollut paljon maahanmuuttajaväestöä. Hmong-opiskelijoiden määrä koulupiirissä oli yli 2, vuonna Tämä luku saavutti huippunsa, 2, Wausau koki jonkin verran sosiaalista mullistusta Hmongien saapumisesta.


Niitä oli 46, Hmong Wisconsinissa. Yhdysvalloissa. suostui sallimaan maahanmuuton 15 lisähmongilla Thaimaan viimeisen pakolaisleirin sulkemiseksi.


Yhteensä 3 näistä perheitä edustavista henkilöistä oli asettunut Wisconsiniin. Wisconsinin kuvernööri Jim Doyle nimitti Hmongien uudelleensijoittamistyöryhmän tarkastelemaan sosiaalipolitiikkaa ja antamaan suosituksia hmongien akkulturoitumisen edistämiseksi osavaltiossa, varsinkin kun jotkut hyvinvointi- ja sosiaalipalveluohjelmat muuttuivat liittovaltion lain seurauksena. Työryhmä raportoi kuvernöörille suosituksista maahanmuuton tukemiseksi. Näiden suositusten seurauksena budjetoitiin lisävaroja englannin toisena kielenä ESL-luokkien laajentamiseen ja ammatilliseen koulutukseen paikallisissa korkeakouluissa sekä erityisluokille, joilla autetaan maahanmuuttajia sopeutumaan Wisconsiniin.


Paikalliset uudelleensijoittamisjärjestöt työskentelivät koordinoidakseen toimintaansa monien Hmong Mutual Assistance Associationien kanssa. Säädettiin kaksikielisistä, kaksikulttuurisista apuvälineistä ja tulkkauspalveluista maahanmuuttajien ja erityisesti vanhusten auttamiseksi sosiaali- ja terveyspalvelujen käytössä sekä haastattelujen ja kohtaamisten hoitamisessa.


Ajokortin hankkimiseen tarvittavat materiaalit käännettiin hmongiksi ja julkaistiin osaston verkkosivuilla, ja kehitettiin erityisohjelmia, jotka auttoivat maahanmuuttajia saamaan ajokorttia ja lisäämään heidän valmiuksiaan työskennellä.


Lisäksi työnantajia rekrytoitiin lyhytaikaisiin ohjelmiin maahanmuuttajien työmarkkinoille pääsyn edistämiseksi. Hmongien panosten tunnustamiseen tähtäävien toimien joukossa Sheboygan Hmong Memorial rakennettiin Sheboyganissa.


Se on muistomerkki hmong-veteraaneista ja siviileistä, jotka taistelivat Yhdysvaltojen kanssa Laosin sisällissodassa. U:sta lähtien. Census , oli 49, Hmong osavaltiossa. Suurin osa Wisconsinin hmongeista asuu Wisconsinin yhteisöjen keskeisillä kaupunkirajoilla, mutta joillakin maaseutualueilla ja pienissä kaupungeissa on myös hmong-asukkaita.


Wisconsinin suurimmista hmong-ryhmistä asuu Suur-Milwaukeessa, Appletonissa, Eau Clairessa, Green Bayssä, La Crossessa, Madisonissa, Sheboyganissa ja Wausaussa. Vuodesta alkaen numeerisesti suurin hmong-väestö on Milwaukeen piirikunnassa. Seuraavat numeerisesti suurimmat ryhmät ovat järjestyksessä La Crossen, Marathon Wausaun, Brown Green Bayn ja Eau Clairen läänissä.


Hmongien osuus väestöstä on suurempi Eau Clairen, La Crossen ja Marathonin läänissä kuin suuremmassa Milwaukeen piirikunnassa. Jenna Christian, Pa Sia Low Moua ja Ingolf Vogeler, kirjailijat The Cultural Landscape of the Hmong in Eau Claire, Wisconsin, kirjoittivat, että "hmongit erottuvat erityisemmin etnisenä vähemmistönä" muissa kreivikunnaissa, jotka ovat vähemmän asuttuja. "kuin he tekevät suurkaupunkialueilla, kuten Milwaukee, joka on jo ennestään rodullisesti ja kulttuurisesti monimuotoisempi.


Zaniewski ja Rosen totesivat, että kaupungit, joissa on suurimmat hmong-ryhmät "ovat hajallaan laajalti ympäri osavaltiota". Joulukuussa Institute for Wisconsin's Future totesi raportissaan: "Kun otetaan huomioon hmongien suuret kulttuurierot, kielimuurit ja taitopuutteet, monet Wisconsinin hmong-väestöstä ovat luottaneet hyvinvointiin vastatakseen perheidensä perustarpeisiin tämän siirtymän aikana.


Maahanmuuttajasukupolven kokemattomuus kirjoitetun kielen kanssa pahensi heidän haittojaan uuden kielen oppimisessa. Monilla hmong-perheillä on kauppapuutarhoja ja he osallistuvat viljelijämarkkinoille Eau Clairessa, Green Bayssä, Sheboyganissa, La Crossessa, Madisonissa, Milwaukeessa ja Wausaussa. Osavaltiossa suhteellisen harvat hmongit työskentelevät kokopäiväisesti maatalousalalla. Helmikuussa, ennen kuin Lo menetti republikaanien esivaalit kongressipiirissään, hän kertoi hmong-televisioasemalle ystävyyskaupungeissa, että jos hänet valitaan, hän "tekee kaikkensa estääkseen hmong- ja Laosin asukkaiden karkottamisen takaisin Laosiin" - toisin sanoen hän pyrkisi vastustamaan Trumpin hallinnon ponnisteluja.


Biden-kampanjan virtuaalitapahtumassa, johon osallistui tusina hmong-vaaleilla valittua johtajaa Wisconsinista ja Minnesotasta, terveydenhuollon suojelu ja COVID-pandemia olivat tärkeimmät keskustelunaiheet – samat aiheet, jotka herättävät mitä tahansa muuta väestöryhmää vaaleissa. Yksi tapahtuman puhujista, Jim Vue St.


Paul School Board nimitettiin täyttämään Marny Xiongin paikka, jota New York Times kuvaili "progressiiviseksi dynamoksi". Toukokuussa AAPI Data julkaisi Wisconsin-Madisonin yliopiston professorin Yang Sao Xiongin artikkelin, jossa tarkasteltiin tietoja hmongien äänestystottumuksista.


Presidentinvaalien jälkeen tehdyn tutkimuksen mukaan 74 prosenttia amerikkalaisista hmong-äänestäjistä valitsi silloisen demokraattisen presidenttiehdokkaan Hillary Clintonin ja vain 21 prosenttia äänesti Trumpia.


Mutta Sao Xiongiin tiedoissa jäi mieleen se, kuinka harvat kyselyyn vastanneista sanoivat, että kumpikaan poliittinen puolue oli ottanut heihin yhteyttä. Poliittiset puolueet ottivat vähemmän todennäköisemmin yhteyttä hmong-amerikkalaisiin kuin aasialaisamerikkalaiset kokonaisuudessaan – ja ne hmong-amerikkalaiset, jotka eivät tunnista itseään demokraateiksi tai republikaaneiksi, olivat vähemmän todennäköisesti ottaneet yhteyttä.


Ja vaikka kyselyjen mukaan useimmat hmong-amerikkalaiset äänestävät Bideniä, tiiviissä vaaleissa pienetkin muutokset voivat olla tärkeitä. Syyskuussa AAPI Datan tekemän tutkimuksen mukaan 54 prosenttia aasialaisista amerikkalaisista sanoi äänestävänsä Bideniä, kun taas 30 prosenttia sanoi kannattavansa Trumpia, ja suuri osa oli epäselvä.


Joo. Hmong-yhteisöjen jakautuminen on sellainen, että heidän äänensä voivat olla epätavallisen tärkeitä presidentin swing-osavaltioissa. Osavaltio, jossa on suurin hmong-väkiluku, on Kalifornia, joka ei ole swing-valtio. Mutta sen jälkeen tulee Minnesota 82:lla; Wisconsin kanssa 51,; Pohjois-Carolina 13,; ja Georgia 6:lla. Kaikkia näitä osavaltioita pidetään kilpailukykyisinä presidenttikilpailussa, ja missä marginaalit ovat todennäköisesti tiukat, molemmilla kampanjoilla on syytä hakea hmong-ääniä.


Wisconsin päätti noin 23 äänellä vuonna ; Minnesota alle 45:llä, katso keskusteluketju. Siirry pääsisältöön. Hmong-äänestäjät voivat olla avain Wisconsinin voittamiseen.


Näin järjestäjät tavoittavat heidät. Latauksen määrä:. Maanantaina 26. lokakuuta klo. Cher Kai Xiong ei ollut hermostunut tapaaessaan entisen varapresidentti Joe Bidenin. Kuva: Hmong Americans Bidenille. Tapaaminen oli lyhyt. Kaikki hmong-äänestäjiä motivoivat asiat eivät koske hmong-ihmisiä. Swing-valtioissa hmong-äänestys voi olla voiton marginaali Toukokuussa AAPI Data julkaisi Wisconsin-Madisonin yliopiston professorin Yang Sao Xiongin artikkelin, jossa tarkastellaan tietoja hmongien äänestystottumuksista.


Wisconsin Public Radio, © Copyright , University of Wisconsin Systemin hallintoneuvosto ja Wisconsin Educational Communications Board. Kommentointipolitiikka Wisconsin Public Radio ja WPR.


org toivottaa tervetulleeksi siviili-, aiheeseen liittyviä kommentteja ja mielipiteitä, jotka edistävät keskustelua aiheen kaikista näkökulmista. org poistaa sääntöjämme rikkovat kommentit.

No comments:

Post a Comment

Rencontre avec un enfant

Rencontre avec un enfant Il leur faudra un certain temps pour gérer leur chagrin et leur perte. Pour un enfant, la relation beau-parent-beau...